Beschikbaarheid & reserveren

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van onze opslagboxen. Indien er een box naar uw wensen beschikbaar is, kunt u deze selecteren en verder gaan om te reserveren. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op om deze te bevestigen.

Kies een box om verder gaan
Kies een box om verder gaan
Kies een box om verder gaan
Kies een box om verder gaan

Box4U uw eigen opslagruimte

U zoekt opslagruimte voor uw spullen? U gaat verhuizen? Raken uw zolder, schuur of andere ruimten vol? Neem uw inboedel, archief of winterstalling voor uw tuinspullen of motor maar eens als voorbeeld. U bent niet de enige. Steeds meer mensen hebben spullen die zij zelf proberen op te slaan in huis of andere plekken. Toch hoeft het niet zo te zijn: u kunt uw spullen ook op een veilige, droge en vorstvrije plaats opslaan. 

Het probleem is vaak niet alleen een gebrek aan voldoende ruimte, maar ook een gebrek aan mogelijkheden. Er is altijd wel een oplossing, maar wat parten speelt is de wijze waarop het opslagprobleem wordt opgelost. Met een eigen opslagruimte bieden wij de oplossing voor u. U huurt een box voorzien van een (rol)deur, zo groot of zo klein, als u nodig hebt voor een korte of langere periode. U heeft altijd toegang tot uw ruimte. Het is veilig en voordelig. Niet alleen particulieren maar ook ondernemers kunnen een ruimte huren.

Volg ons op Facebook